Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΗΣ ΣΑΓΔΑΡΗΣ



 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι Ψηλοβραχιώτες αλλά και κάτοικοι των γύρω χωριών, θα συγκεντρωθούμε ανήμερα του ΣΩΤΗΡΟΣ, στην ιστορική ΣΑΓΔΑΡΗ, για να γιορτάσουμε τη μεγάλη αυτή γιορτή της Χριστιανοσύνης όπως αρμόζει σε όλους μας. Ο Σύλλογός μας, με την φροντίδα του Δημήτρη Βλάχου, θα οργανώσει το παραδοσιακό πανηγύρι, στο οποίο θα συμμετέχει ζωντανή δημοτική ορχήστρα αλλά και το χορευτικό Τμήμα της Κρέντης Ευρυτανίας, που διευθύνει ο συγχωριανός μας π. Ευάγγελος Φεγγούλης.




Στο μεγάλο αυτό γιορτάσι του τόπου μας, θα βρεθούν και αδέλφια μας, που ζουν στο εξωτερικό με πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη Γιωτίτσα, έναν λεβέντη φίλο με τεράστια προσφορά στον Σύλλογό μας. Ο Πρόεδρος Σπύρος Τσούλος και όλα τα μέλη του Δ.Σ. υπόσχονται ένα ξεχωριστό πανηγύρι σε μια μοναδική περιοχή, όπως είναι η ΣΑΓΔΑΡΗ.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΗΣ ΣΑΓΔΑΡΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΚΙΟ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΓΑΡΓΑΡΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου