Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΠΝΑΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΗ ΣΑΓΔΑΡΗ

Ένα από τα καλύτερα πανηγύρια των τελευταίων χρόνων ήταν αυτό που έγινε χθες στη ΣΑΓΔΑΡΗ. Με την φροντίδα του Συλλόγου και τις άοκνες προσπάθειες του Δημήτρη Βλάχου, διοργανώθηκε ένα ξεχωριστό γιορτάσι, που χαρακτηρίστηκε από την συμμετοχή αρκετών συγχωριανών μας αλλά και πολλών κατοίκων από Χαράστη και Αγαλιανό. 
Μετά την θεία λειτουργία που τελέστηκε στον βράχο από τον εφημέριο του χωριού μας π. Ευάγγελο Καρτσακάλη ακολούθησε το παραδοσιακό πανηγύρι μας στη ΣΑΓΔΑΡΗ, με την ορχήστρα του Γιάννη Μάκκα και το χορευτικό Τμήμα από την Ενορία της Κρέντης, όπου είναι εφημέριος ο συγχωριανός μας π. Ευάγγελος Φεγγούλης. Το χορό ξεκίνησαν οι ιερείς και ακολούθησαν ο Γιάννης Γιωτίτσας, ο Δημήτρης Βλάχος, ο Στέφανος Σπαής και οι γυναίκες τους, ο Κώστας Καλογεράς, οι λεβέντισσες κόρες και η σύζυγος του Γιώργου Παπανικολάου και αρκετοί συγχωριανοί μας αλλά και από τα άλλα χωριά. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά με πολλούς τυχερούς να κερδίζουν μοναδικά δώρα, όπως μια τηλεόραση, ένα τάμπλετ, ένα κατσίκι από το κρεοπωλείο Φεγγούλη, τούρτες από το Ζαχαροπλαστείο Βρέκου και μια κούρσα ταξί από τους αδελφούς ΤΣΟΥΛΟΥ.

Στο πανηγύρι μας βρέθηκαν ακόμη ο Σπύρος Παπαϊωάννου από την Αμερική με την σύζυγό του, η οικ. του Θανάση Βίγλα, του Γ. Κουκουνιά, των Αθανασοπουλαίων από τον Αγαλιανό, ο Κ. Μουτόπουλος από την Επισκοπή με την γυναίκα του και τα πεθερικά του, ενώ αισθητή ήταν η απουσία του Ηλία Γερνά ενός λεβέντη και φίλου του χωριού μας, με τεράστια προφορά στον Ψηλόβραχο.
Το σέρβις από τον Γιάννη Φεγγούλη και τον Γιώργο Κάλλη ήταν υπέροχο και όλα λειτούργησαν άψογα. Και του χρόνου. 

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου