Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Μεγάλη πρόοδο στις εργασίες αποκατάστασης του ιστορικού Σχολείου Ψηλοβράχου

          

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του ιστορικού Σχολείου του χωριού μας. Με την φροντίδα του ακούραστου Προέδρου του Συλλόγου μας Δημήτρη Βλάχου και την αμέριστη συμπαράσταση και συνδρομή πολλών συγχωριανών μας, το σπουδαίο αυτό έργο προχωράει και αν όλα πάνε καλά στο επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμο. Ένα όραμα του αειμνήστου Πέτρου Βλάχου και του τότε Δ.Σ. του Συλλόγου μας, που έκανε μεγάλο αγώνα για να σωθεί το ιστορικό αυτό κτίριο, γίνεται πλέον πραγματικότητα.

 











Ο Σύλλογος μας εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες του στον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαθανασίου, που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Προέδρου όταν συναντήθηκαν στο Γραφείο του στο Αγρίνιο, στον Αντιδήμαρχο κ. Θ. Γρίβα και σε όλους εκείνους που συνέδραμαν για τα υλικά που προσφέρθηκαν από τον Δήμο για το Σχολείο. 

Ωστόσο ο βασικός συνδρομητής αυτής της προσπάθειας ήταν για μια ακόμη φορά ο συγχωριανός μας Γιάννης Τσούλος, η οικογένειά του και τα αδέλφια του Ανθούλα και Φωτεινή, ενώ σημαντικά ποσά προσέφεραν για το Σχολείο, ο κ. Τάκης Νικ. Βλάχος, η κ. Νίκη Περαθωράκη, η Ιφιγένεια Γιωτίτσα, η κ. Όλγα Κάλη. ο Νίκος Δ. Παπαϊωάννου και αναμένονται και άλλοι προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο. Τις εργασίες για τα ηλεκτρικά έκανε ο Θανάσης Βλάχος. 

Η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική και θα πρέπει μετά τις εργασίες αποκατάστασης μέσα και έξω από το κτίριο να διαμορφωθεί κατάλληλα και ο αύλιος χώρος με την δημιουργία ενός όμορφου πάρκου. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου