Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΨΗΛΟΒΡΑΧΟΥ

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του κτιρίου του ιστορικού Σχολείου του χωριού μας. Με πρωτεργάτη και συντονιστή τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας και με προσωπική του επιστασία, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες παρεμβάσεις στους τοίχους του κτίσματος αλλά και στην στέγη. Να τονιστεί ότι οι εργασίες γίνονται σύμφωνα με την Τεχνική Μελέτη που έχει εκπονηθεί με την φροντίδα του Ταμία του Συλλόγου μας Ηλία Γερνά και όλα μέχρι στιγμής πηγαίνουν εξαιρετικά από τους τεχνίτες που επιλέγηκαν. 




Ο ακούραστος Πρόεδρος του Συλλόγου μας, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα χρήματα αλλά και τα απαραίτητα δομικά υλικά για τις επιβεβλημένες εργασίες επισκευής, επισκέφτηκε ακόμη και τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου, εγκάρδιο φίλο του, με τον οποίο έχει άψογη συνεργασία, ζητώντας του την απαραίτητη συνδρομή προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτό το τόσο σημαντικό έργο. 

Ο κ. Παπαναστασίου, ένας απόλυτα πετυχημένος Δήμαρχος με πολύ σπουδαίο έργο στην μέχρι τώρα διάρκεια της θητείας του σε όλο τον Δήμο αλλά και για το χωριό μας, ενημέρωσε τον Δημήτρη Βλάχο ότι από την πλευρά του θα κάνει τα πρέποντα για να στηριχθεί η μεγάλη αυτή προσπάθεια του Συλλόγου. 

Αναμένομε την στήριξη του Δήμου και τις συνδρομές όποιων συγχωριανών μας μπορούν για να επισκευαστεί το σπουδαίο και ιστορικό σχολείο του χωριού μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου