Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΨΗΛΟΒΡΑΧΟΥ – ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΑΜΨΗΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ















Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στον Σύλλογο Ψηλοβράχου, για την επόμενη διετία, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 25 Ιουνίου 2017. Οι προβλεπόμενες από το Καταστατικό σχετικές διαδικασίες, διεξήχθησαν άψογα και έλαβαν χώρα στον Ψηλόβραχο, παρουσία πολλών μελών του Συλλόγου.






ρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Δημήτρης Βλάχος και ακολούθησαν οι:  Ηλίας Γερνάς,  Γιάννης Φεγγούλης, Γιώργος Κάλλης, Θανάσης Βλάχος, Γιώργος Παπαϊωάννου και Νικόλαος Βλάχος, που εξελέγησαν Μέλη του νέου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου.  Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Ευάγγελος Φεγγούλης και Νίκη Παραθωράκη.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να συγκροτηθεί σε Σώμα. Μετά από σχετική ψηφοφορία, Πρόεδρος εξελέγη ο Δημήτρης Βλάχος, Α΄ Αντιπρόεδρος ο Γιάννης Φεγγούλης, Β΄ Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Κάλλης, Γραμματέας ο Θανάσης Βλάχος, Ταμίας ο Ηλίας Γερνάς,  Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Γραφείο Τύπου ο Νικόλαος Βλάχος και Μέλος ο Γεώργιος Παπαϊωάννου.

Να ευχηθούμε στο νέο Προεδρείο του Συλλόγου κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου