Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Η κατανομή των 16 εδρών της Αιτωλοακαρνανίας στο περιφερειακό συμβούλιο



Ξεκαθαρίζει πλέον το τοπίο αναφορικά με την κατανομή των 16 εδρών της Αιτωλοακαρνανίας στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας που αποτελείται από 51 μέλη. Θυμίζουμε πως οι 51 έδρες της περιφέρειας κατανεμήθηκαν ως εξής: 31 στο συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα, πέντε στο συνδυασμό Κατσανιώτη, τέσσερις στο συνδυασμό του Β.Χατζηλάμπρου (Αντίσταση Πολιτών), τρεις στο συνδυασμό του Θύμιου Σώκου (Δυτική Συμπολιτεία),
από δύο στη Λαϊκή Συσπείρωση του ΚΚΕ και στο συνδυασμό του Χρ. Ρήγα της Χρυσής Αυγής. Στους υπολοίπους τέσσερις συνδυασμούς (Γιάννη Ζαφειρόπουλου, Γέφυρας Ανατροπής και Αλληλεγγύης του Π.Λαλιώτη, Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας και Αριστερής Παρέμβασης ) αναλογεί μία έδρα.
Σε επίπεδο Αιτωλοακαρνανίας η κατανομή είναι η εξής : 10 έδρες αναλογούν στο συνδυασμό Κατσιφάρα. Οι 10 πρώτοι σε ψήφους του συνδυασμού είναι οι Αυγέρης Σάββας , Λύτρας Ιωάννης , Τσόγκας Γιώργος , Καρδάρα Έφη ,Υφαντής Νικόλαος , Κωνσταντοπούλου Αναστασία , Κοκκινοβασίλης Πολυδεύκης , Μπαλαμπάνης Νικόλαος ,Ευθυμίου Απόστολος και Γ. Λιούμης . Στο συνδυασμό Κατσανιώτη αντιστοιχούν δύο έδρες τις οποίες θα καταλάβουν οι Νεκτάριος Φαρμάκης ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και  Γιώργος Σύρμος. Με μία έδρα θα εκπροσωπηθεί η Δυτική Συμπολιτεία την οποία θα καταλάβει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θύμιος Σώκος . Επίσης μία καταλαμβάνει η Αντίσταση Πολιτών του Β.Χατζηλάμπρου και την έδρα θα λάβει ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ο Κ.Κούστας, μία έδρα αναλογεί στη Λαϊκή Συσπείρωση και την καταλαμβάνει ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ο Σπ.Κοτοπούλης και μία έδρα παίρνει ο συνδυασμός της Χρυσής Αυγής και θα την καταλάβει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Ρήγας  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου