Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΥΜΙΟΣ ΣΕΡΠΑΝΟΣ

 Πλήρης ημερών, ταξίδεψε σήμερα το πρωί 19 Δεκεμβρίου 2020, στην αιωνιότητα ένας εξαίρετος συγχωριανός μας, ένας αγνός άνθρωπος, ένας άξιος οικογενειάρχης, ο αξιαγάπητος σε όλους μας Θύμιος Σερπάνος. 

Ο αείμνηστος γιός του Χαρίλαου και της Θεοδώρας Σερπάνου, από μικρό παιδί υπήρξε αγωνιστής της ζωής, εργαζόμενος με κόπους και θυσίες στις εταιρείες ως σιδεράς και στη συνέχεια ως μάστορας - κτίστης στο Δασαρχείο και σε άλλες εργασίες. Μάλιστα σε κάποια εργασία του στη Γέφυρα της Τατάρνας έπαθε ένα μεγάλο ατύχημα, από το όποιο όμως βγήκε μεγάλος νικητής της ζωής. 

Με την αγαπημένη σύζυγό του Αικατερίνη απέκτησαν 4 παιδιά μαλάματα, τον Γιώργο, τον Κώστα, τον Χαρίλαο και την Θεοδώρα και πάρα πολλά εγγόνια, ακόμη και δισέγγονα, αφήνοντας πίσω του σπουδαία παρακαταθήκη όλη αυτή την πολυμελή οικογένεια, αποτελούμενη από άξιους και δημιουργικούς ανθρώπους

Ο μακαριστός είχε ταλέντο στο μπόλιασμα των δένδρων και γενικά στην δενδροφυτεία, μάστορας στο καλό κρασί και το τσίπουρο, σπουδαίος τεχνίτης στο αμόνι και από τους ειδικούς στο ψάρεμα της πέστροφας. 

Ησύχιος και πράος άνθρωπος, τα τελευταία χρόνια ζούσε με σοβαρό πρόβλημα υγείας, στο σπίτι του στη Γέφυρα Ψηλοβράχου, έχοντας συνεχώς δίπλα του την σύζυγό του που τον φρόντιζε και τα παιδιά του. 

Η εξόδιος λόγω των ειδικών μέτρων έγινε σήμερα το μεσημέρι στον Αη - Γιώργη, με παρόντες μόνο μέλη της οικογενείας
του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε και αιώνια η μνήμη του σε όλους μας, κυρίως δε στη σύζυγό του και στα καλά του παιδιά. 

Μπάρμπα Θύμιο καλό παράδεισο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου