Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΥΛΙΟΥΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Χρόνια προβλήματα που απασχολούν τα χωριά της Δ.Ε. Παρακαμπυλίων, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αγρινίου. Μετά το 1.800.000,00 ευρώ που θα διαθέσει για την βελτίωση του εσωτερικού οδικού δικτύου των χωριών, κλιμάκιο του Δήμου με επικεφαλείς, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννο Φαρμάκη και τον Αντιδήμαρχο Κώστα Σοφρώνη, δυο δυναμικά στελέχη του Δήμου και στενοί συνεργάτες του Δημάρχου,

συνοδευόμενο από τεχνικούς, πραγματοποίησε νέα επίσκεψη στα Παρακαμπύλια όπου έγινε σύσκεψη παρουσία και των Προέδρων για να βρεθεί λύση στο θέμα του νερού. 

Μετά την πολύ σημαντική αυτή σύσκεψη συναντήσαμε τους ανωτέρω αξιωματούχους του Δήμου και τον εφημέριο του Αγίου Βλασίου και μας δόθηκε η ευκαιρία να κουβεντιάσαμε και άλλα θέματα και μεταξύ αυτών το θέμα του Σχολείου στον Ψηλόβραχο. 

Κοινή θέση των κ.κ. Σοφρώνη και Φαρμάκη ήταν ότι το ζήτημα αυτό θα διευθετηθεί άμεσα έτσι ώστε να ξεκινήσουν και οι προγραμματισμένες επισκευαστικές εργασίες στο ιστορικό αυτό κτίριο.

Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά γιατί το Σχολείο αυτό που κουβαλάει μια μεγάλη ιστορία και για την επισκευή του ο άξιος συγχωριανός μας Ηλίας Γερνάς έχει δώσει μεγάλους αγώνες, θα πρέπει να μείνει όρθιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου