Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

"ΕΦΥΓΕ" ΜΙΑ ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΑ ΨΗΛΟΒΡΑΧΙΩΤΙΣΣΑ - ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ Η ΚΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΟΥΛΟΥ



Πλήρης ημερών, σε ηλικία 100 ετών, ταξίδεψε στην αιωνιότητα η Δήμητρα Τσούλου, σύζυγος του αείμνηστου Γιώργου Τσούλου, που τα τελευταία χρόνια ζούσε κοντά στα παιδιά της στην Αμερική. Η κυρά Δήμητρα υπήρξε μια σπουδαία γυναίκα, με ξεχωριστή προσωπικότητα, σε όλο το διάβα της ζωής της. Αγωνίστρια σύζυγος και μάνα, σε δύσκολες εποχές, δημιούργησε με τον πιο αγνό άνθρωπο του Ψηλοβράχου, με τον καλοκάγαθο μπαρμπα Γιώργο, μια μεγάλη οικογένεια, με πολλά παιδιά και εγγόνια που πρόκοψαν όπου κι αν πήγαν στη ζωή τους.



 ΕΝΑ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΨΗΟΒΡΑΧΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ
 ΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΤΟ ΣΑΡΛΟΤ 
 


Χθες λίγες μέρες πριν συμπληρώσει τα 100 χρόνια ζωής, (2/10/1916), η λατρευτή μάνα, τόσων παιδιών, η ευλογημένη γιαγιά και παραγιαγιά πολλών εγγονών και δισεγγόνων, άφησε την τελευταία της πνοή εκεί στην Αμερική έχοντας δίπλα της, μέχρι το στερνό αντίο, τα παιδιά της, να της κρατούν το χέρι.
Όσοι γνωρίσαμε αυτή την ευλογημένη γυναίκα, νιώθουμε σιγουριά ότι ήδη προγεύεται τον παράδεισο καθότι υπήρξε σε όλη τη βιωτή της μια άγια ψυχή. ΑΙΩΝΙΑ ΤΗΣ Η ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΗΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου