Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


 Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας την περασμένη εβδομάδα, με κυρίαρχα θέματα, τον οικονομικό απολογισμό των δράσεων και το ζήτημα του ίντερνετ στο χωριό. Μετά από διαλογική συζήτηση, στην οποία έλαβαν μέρος, ο Πρόεδρος Σπύρος Τσούλος, ο Γραμματέας Γιάννης Φεγγούλης, ο Ταμίας Θανάσης Βλάχος, οι Αντιπρόεδροι Ηλίας Γερνάς και Γιώργος Κάλλης, τα μέλη Βαγγέλης Φεγγούλης, Κώστας Σερπάνος, Δημήτρης Παπαϊωάννου, Νίκος Βλάχος, όπως και ο Πρόεδρος του χωριού Νίκος Τσούλος,


αποφασίστηκε ομόφωνα, όπως αποσταλεί η παρακάτω επιστολή - καταγγελία στον Δήμο Αγρινίου για το μείζον θέμα του FREE WIFI, για το οποίο ο Σύλλογος ξόδεψε περί τα 600 ευρώ, ζητώντας την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος. Επίσης έγινε και οικονομική ενημέρωση για τα έσοδα που είχε ο Σύλλογος από το πανηγύρι και τη λαχειοφόρο που ανέρχονται στα 1100 ευρώ περίπου.




ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΨΗΛΟΒΡΑΧΟΥ
«Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ»
Ψηλόβραχος 10 Σεπτεμβρίου 2015

Προς
Δήμαρχο Αγρινίου

ΚΟΙΝ:
1)Αρμόδιο Αντιδήμαρχο
2)Αντιπεριφερειάρχη Αιτ/νιας
3)Βουλευτές Αιτ/νιας

Κ. Δήμαρχε ερχόμενοι από τον ιστορικό Ψηλόβραχο, χωριό της Δ.Ε. Παρακαμπυλίων, του Δήμου Αγρινίου, σας γνωστοποιούμε και ταυτοχρόνως σας καταγγέλλουμε τα παρακάτω:
1. Στα πλαίσια της ανάπτυξης δωρεάν δικτύου Wi-fi στους δήμους της χώρας και μεταξύ αυτών και στο Δήμο Αγρινίου, εδώ και ένα χρόνο περίπου, μετά από σχετικό αίτημα για δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, τοποθετήθηκε και στην περιοχή μας κεραία δια της οποίας έστω και με κάποια προβλήματα, τόσο στον Ψηλόβραχο, όσο και στα όμορα χωριά Αγαλιανός και Χαράστη, είχαμε ελεύθερο ασύρματο ίντερνετ (free Wi-fi).
2. Όπως προείπαμε το σήμα δεν ήταν καλό και για το λόγο αυτό, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ψηλοβράχου κ. Νικόλαο Τσούλο, απευθυνθήκαμε στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου προκειμένου να βελτιωθεί το σήμα στην περιοχή μας. Για να γίνει αυτό μας απάντησαν από την υπηρεσία αυτή, θα πρέπει να συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξεως των 600,00 ευρώ, για την αγορά ειδικού εξοπλισμού που θα ενίσχυε το σήμα. Ανταποκρινόμενοι στο θέμα αυτό συγκεντρώσαμε το ανωτέρω ποσό από τον Σύλλογο και από την Εκκλησία, το παραδώσαμε στον Πρόεδρο του χωριού μας και αυτός όπως μας δήλωσε στην αρμόδια τεχνική για τα θέματα αυτά υπηρεσία, προκειμένου να προβούν στα δέοντα για την αναβάθμιση του σήματος, (free Wi-fi) στα χωριά μας.
3. Αναμένοντας το καλό σήμα στο χωριό μας, με λύπη μας διαπιστώσαμε πως αυτό δεν έγινε πράξη και πως αντ΄ αυτού από την υπάρχουσα κεραία, το σήμα εκπέμπεται, μετά από τεχνική παρέμβαση, στα απέναντι χωριά του Δήμου Αγράφων, που ως γνωστόν ανήκουν σε άλλη Π.Ε. και σε άλλη Περιφέρεια, της Στερεάς Ελλάδος, ενώ εμείς δεν έχουμε πλέον σήμα!!!
4. Κ. Δήμαρχε δια της παρούσης, πρώτον σας γνωστοποιούμε την αναγκαιότητα να υπάρχει ασύρματη σύνδεση μέσω του διαδικτύου στο χωριό μας και δεύτερον ζητούμε να ενεργήσετε τα δέοντα προκειμένου να ερευνηθεί εις βάθος το όλο ζήτημα και δη τα καταγγελλόμενά μας για το ποσό που δώσαμε χωρίς ποτέ να λάβουμε την όποια απόδειξη και το κυριότερο, χωρίς να δούμε μέχρι σήμερα καμία βελτίωση στο ίντερνετ στον τόπο μας, όπως μας υποσχέθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου.
Ευελπιστούντες πως θα ικανοποιήσετε το δίκαιο αίτημά μας και θα μας απαντήσετε σχετικώς, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων ευχόμενοι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχετε επιφορτιστεί σεις και οι συνεργάτες σας προς όφελος των συνδημοτών και του τόπου μας. 

Με εκτίμηση


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου