Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ



Τον οβολό τους στον Σύλλογο κατέθεσαν ομογενείς μας από την Αμερική ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου για να αντιμετωπίσει διάφορα τρέχοντα ζητήματα.
Ο Δημήτρης Βλάχος, που διαμένει στην Νέα Υόρκη, πριν κάμποσο καιρό μετέβη στην Βόρεια Καρολίνα, όπου εκεί συνάντησε πολλούς εκλεκτούς συγχωριανούς μας, με τους οποίους κουβέντιασε για τα νέα δεδομένα του Συλλόγου και για άλλα θέματα του χωριού μας.  
Έντεκα (11) συγχωριανοί μας, που διαμένουν εκεί προσέφεραν 2000 δολάρια ενίσχυση στον Σύλλογο και τους ευχαριστούμε γι΄ αυτό.
ΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:

Πρώτος ο Γιάννης Τσούλος, έδωσε 500 $, που είχε προσφέρει προ ετών και ένα μεγάλο ποσό που χρησιμοποιήθηκε για το σχολείο. 300 $ έδωσαν οι Ιφιγένεια και ο Γιάννης Γιωτίτσας, από τους βασικούς υποστηρικτές του Συλλόγου μας όλα αυτά τα χρόνια και 300 $ το ζεύγος Νικολάου και Λαμπρινής Βλάχου εκ των αξιαγάπητων συγχωριανών μας, 200 $, έδωσε η λεβέντισα Ανθούλα Μασούρα Τσούλου και από 100 $ οι εκλεκτοί συγχωριανοί μας Αχιλλέας Γιωτίτσας, Μάρθα και Κρις Σέννκελ, Γιώργος Μακροζαχόπουλος, Φωτεινή Τσούλου-Πιτσικώστα, Δήμητρα Τσούλου – Κουράκου, Σεραφείμ και Θεοδώρα Τσούλου και Δήμητρα Γ. Τσούλου.
Ο Θεός να ευλογεί τους όπου γης Ψηλοβραχιώτες και να δίνει κάθε καλό σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου