Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΨΗΛΟΒΡΑΧΟΥ Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ - ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΣΑΓΔΑΡΗ


Ένα από τα καλύτερα πανηγύρια της τελευταίας 10ετίας έγινε του ΣΩΤΗΡΟΣ στο χωριό μας. Με τις συντονισμένες κινήσεις του Προέδρου του Ψηλοβράχου Νίκου Τσούλου και την συμπαράσταση του Συλλόγου μας, η ιστορική ΣΑΓΔΑΡΗ, ξανάζησε μεγάλες στιγμές, με την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου που έδωσε βροντερό παρόν σε αυτό το γιορτάσι.









Μετά την θεία Λειτουργία στο ξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, στον νράχο της Αγίας Δευτέρας, στη ΣΑΓΔΑΡΗ, έλαβε χώρα τοπ παραδοσιακό πανηγύρι μας, που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Η γιορτή ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Αντιδήμαρχο Αγρινίου κ. Σφυρή και ακολούθησαν τα χορευτικά του Δήμου τα οποία εντυπωσίασαν το κοινό με την παρουσίαση χορών απ΄ όλη την Ελλάδα.
Στη συνέχεια όλοι οι συμμετέχοντες στο πανηγύρι μπήκαν στο χορό και το πανέμορφο αυτό γιορτάσι κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα.
Στα αξιοσημείωτα της ημέρας η ανακοίνωση ότι ο Σύλλογος μας, το ερχόμενο Οκτώβριο αποκτά και πάλι νέο Δ.Σ. καθώς και η παρουσία στο πανηγύρι μας, αρκετών ομογενών μας που ζουν στο εξωτερικό. Μεταξύ αυτών, ο Γιάννης Γιωτίτσας με την οικογένειά του, μέγας φίλος και υποστηρικτής του Συλλόγου μας, ο Πάνος Μασούρας με την σύζυγό του Ανθούλα, την κόρη τους Γεωργία και τα εγγόνια, όπως και ο Νίκος Βλάχος με την σύζυγό του Λάμπρω.
Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία.
Ελπίζουμε σιγά – σιγά να ξαναβγούμε στον αέρα έτσι ώστε άπαντες στον κόσμο οι Ψηλοβραχιώτες να μπορούν να ενημερώνονται για τα συμβαίνοντα στο χωριό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου